15 patarimų metant svorį

Daugelis žmonių pradėti dietos tam tikru momentu savo gyvenime. Nors mes negalime tiksliai ekranas procentais nepavyko dietos, mes galime pasakyti, kad dauguma pastangų sukelti trumpalaikį svorio, dėl kalorijų mažinimą ir, deja, atsirastų daugiau svorio. Tik tuo atveju, jei jūsų dieta turi nepavyko ar yra ant ribos gedimo perskaitykite mūsų patarimus, kaip geriausias riebalų nuostolių…

1. Tarp 5-15 minučių prieš valgį, gėrimą 8 uncijos. stikline vandens arba kito sveikas pasirinkimas gėrimų užpildyti savo pilvo, todėl jums nereikia valgyti daug maisto.

2. Pasirinkti duonos ir kitų angliavandenių, kurie yra neskaldytų grūdų, pavyzdžiui, spelta kviečiai, grikiai, miežiai,

3. Pakeisti visi gaiviųjų gėrimų ir kitų saldžių sulčių su vandeniu. Jei jums reikia skonis jūsų vandens naudojimo laimų arba citrinų pleišto sumaišyti jūsų vandens.

4. Visada valgyti pusryčius. Subalansuotas pusryčiai bus įtraukti baltymų (kepsnys, vištienos, žuvies ar kiaušinių); Vaisių ir kai avižiniai ateityje pradėti savo metabolizmą. Subalansuotas pusryčiai jums padės stabilizuoti cukraus kiekį kraujyje ir užkirsti kelią per mėgaujasi vėliau tą pačią dieną.

5. Turi burna, kad jūs paprastai tinkamą su maistu? Pabandykite skonio kramtomoji guma tarp valgymų. Labiausiai guma galima rasti įvairiausių dykumos skonio ir gali būti mažiau nei 10 kalorijų per stick. Nereikia persistengti su guma ir būti atsargūs, jūsų dantų sveikata.

6. Apgauti Dienų yra priimtinas. Leisti savo organizmui duoti į troškimą vieną kartą per savaitę vieną patiekalą. Tik nereikia persistengti.

7. Pakeiskite įprastą užkandžiai su raw migdolai, anakardžiai, moliūgų sėklų, kad yra daug baltymų ir esminių riebalų. Tiesiog būti konservatyvūs, kaip kalorijų gali pridėti greitai.

10. Stenkitės vengti pieno, nes jis yra užpildytas su nesveika hormonai. Lapinės žalumynai turi daug kalcio ir gali pakeisti kalcio prarado nuo mažinimas pieno.

11. Virėjas dažniau namuose. Tai leis jums tiksliai žinoti, kas yra jūsų maisto, ir padėti jums pasiekti savo tikslus.

12. Išvengti visų keptas maistas. Jei esate zachcianka kepti maisto produktų, virėjas jas namuose naudojant kokosų aliejus.

13. Venkite perdirbtų maisto produktų. Perdirbti maisto produktai turi cheminių medžiagų ir priedų, kurie yra nesveika ir yra masė, kalorijų kiekis.

14. Atminkite, kad išlaikyti darbo. Visų rūšių veikla, deginti kalorijas. Judėti, kiek įmanoma. Parkas toliau daug, kai jūs einate į parduotuvę, lipkite laiptais, o ne liftu ir eksperimentuoti su naujų rūšių fizinį tinkamumą. Jei turite vaikų, sukurti veiklos, kad jums visiems už ŽAISTI ir tiesiog daryti tai, kas jums patiks!

15. Neteisk svorio masto atskirai. Rasti būdų, kaip įvertinti savo pažangą ir nereikia gauti atkalbinėjo, jei skalė svyruoja. Imtis prieš ir po nuotraukas savo pažangą ir spręsti savo tikslus, pagal tai, kaip jūsų drabužiai tinka.

Noro, Pasišventimo ir Pasiryžimo bus reikalaujama, kad pasiekti savo tikslus. Dietos nėra greitai nustatyti jos gyvenimo stiliaus kaita, kad turi būti fizinis aktyvumas.