Dešimt priežasčių kodėl jums nesiseka treniruotis

Jūs Galite Būti Savo Blogiausias Priešas

Yra tinkama, yra ne kažkas, kad jūs tiesiog laimei, suklupti ant po serijos apmaudu, pastangos atsikratyti nesveikų įpročių. Kiek aš susirūpinęs, vienintelis dalykas, kuris stovi savo būdu tampa tinkami yra mūsų pačių trūksta pasitikėjimo savimi.

Nesaugumo arba trūksta savigarbos, kaip termitas, kad gali pablogėti, net stipriausių medienos ir cemento pamatus iš vidaus. Kad galėtų gauti praeityje tokia užtvara, mes turime suprasti, kad mūsų neigiamas psichinės, fizinės, ir emocinės vairuotojų – tai, kas daro mus čiulpia ne, yra tinkama.

1. Aš nesu sekli, aš GERAI, kaip aš.

Tai yra emocinė vairuotojo. Tai labai daug panašus į savęs atsižadėjimo, kaip apgaulės sau, apsimeta, kad viskas yra GERAI, kai tai iš tiesų nėra. Kodėl žmonės tai daro?

Kartais tai turi daryti su iškreiptą vaizdą apie save. Žmogus gali iš tikrųjų manau, kad jis yra rausvos spalvos, sveikatos, kai tiesa yra, antsvoris ir taip, yra jautrūs daugybę sveikatos problemų, yra beveik spoksoti į veidą.

Kartais, ji turi daryti su klaidingą jausmą, dvasingumas (t.y., rūpestinga, apie tai, kaip vienas atrodo, yra lygi yra veltui, todėl, stengdamiesi išlaikyti tinkami ir ieškoti savo geriausius „negali būti geras“).

2. Neturiu pakankamai laiko pasinaudoti.

Tai yra psichikos vairuotojas. Kai jūs manote, kad neturite laiko mankštintis, jūs iš tikrųjų bando įtikinti save, kad jūs neturite laiko, net kai jūs galite padaryti laiku, jei tik tikrai norėjau tai padaryti. Check out „Top 20 širdies ir Kraujagyslių Pratimai Užimtiems Žmonėms“ daugiau apie tai.

3. Pratimai yra nuobodu.

Tai gali būti tiek protinių ar emocinių vairuotojas. Jei jūs niekada nepasinaudojo anksčiau, jums negali nuoširdžiai pasakyti, kad jis yra nuobodus. Jei jūs pasinaudojo ir įsigijo nuobodu, tai gali būti, nes jūs ketinate apie savo pasinaudojus į neteisingą kelią.

4. Aš tik ketina gyvena vieną kartą, todėl, manau, turiu teisę valgyti, ką noriu.

Tai yra emocinė vairuotojo. Tokiu atveju maisto produktai yra vertinamas kaip atlygį arba šaltinis komfortą. Nuo linijos galvoju, kad „mes gyventi tik kartą“, – tai tik „teisę“ apdovanoti save ir džiaugtis gyvenimu, kiek norime, yra gurmanas.

5. Bijau gauti skauda.

Tai gali būti tiek fizinis, ir emocinis vairuotojas. Jūs iš tiesų gali būti fizinės ar sveikatos būklės, kad draudžiama energingai veiklai. Vis dėlto, kurių sveikatos būklė nėra draudžiama, sveikos mitybos, ji?

Jei neturite sveikatos būklės, tada, sakydamas: „aš bijau, kad vis tiek skauda“ gali būti emocinė vairuotojo. Galbūt trūksta pasitikėjimo savimi, imtis kažką sudėtinga, tokių kaip naudotis programa arba dietos, kad bus patikrinti savo drausmę. Skaityti daugiau apie mitybos „The Ultimate Guide Svorio.“

6. Aš per jaunas/per senas, kad nerimauti nėra sveiki ir tinkami.

Tai yra fizinės ir psichinės vairuotojas. Aš asmeniškai manau, kad amžius neturėtų būti kliūtis tinkamumą. Norite įrodymų? Tik pažvelkite, CrazyDrummer.

Jei yra esamų ir faktines sveikatos būklė, amžius neturėtų būti didelė kliūtis. Juk dieta ir mankšta visada gali būti pritaikomi kiekvienam individualiai.

7. Tai per brangu eiti į sporto programą.

Tai yra psichikos vairuotojo, kuris gali turėti šaknis į tikrąją gyvenimo situaciją. Tačiau ne visi fitneso programos turi būti brangūs, todėl iš esmės tai yra policininkas.

8. Esu per daug tingus, kad parengti „specialaus maisto.“

Tai yra emocinė vairuotojo. Tai, kas iš tikrųjų čia pasakyta, yra „I don’ t love save pakankamai rūpintis, ką valgyti.“

9. Mano draugai/giminaičiai visi valgyti taip, kaip tai ir jie neturi patirti jokių neigiamų pasekmių.

Tai dar vienas emocinis vairuotojas. Lyginti save su kitais, yra pražūtinga, nes jums yra unikalus individas. Jei jūs tikrai norite tapti fit, jums reikia galvoti apie save kaip apie žmogų, su unikalius poreikius.

10. Aš visada per daug pavargę, kad net galvoti apie tai, tampa tinka.

Tai yra fizinės, psichinės ir emocinės vairuotojas. Tai ironiška, nes priežastis esate pavargę, nes būsite netelpa į pirmąją vietą. Arba, jums gali būti atsižvelgiama į per daug. Arba, jums gali būti pamiršta save iš klysta tikra prasme yra atsakingas už kitų gerove (jei esate šeimos teikėjas), bet ne savo.

Kaip apie jus? Ką tai padaryti, you suck at yra tinkama? Prisijungti prie vienos iš mūsų forumuose ir aptarti savo mokymo ar svorio kovų, tikslus ir planus, ir mes pamatyti, jei mes galime padėti.